Werkplaats

NOOIT MEER POMPEN. SCHWALBE AIRLESS SYSTEM IS HéT INNOVATIEVE FIETSBAND SYSTEEM ZONDER LUCHT, MET COMFORTABELE RIJEIGENSCHAPPEN. HET SYSTEEM IS COMPLEET ONDERHOUDSVRIJ.

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij de eerste gecertificeerde Schwalbe Airless Systeem dealer zijn van Drenthe.

  • Overtuigende demping en comfort die altijd consistent blijft. Nagenoeg identiek aan een luchtband met 3,5 bar.
  • Uitstekende grip – Het compound en de bandopbouw zijn exact vergelijkbaar met andere hoogwaardige Schwalbe banden.
  • Lange levensduur – tot ca. 10.000 Kilometer bij normaal gebruik. Absoluut onderhoudsvrij gedurende het gebruik. Slechts ca. 300 gram zwaarder dan een band/binnenband-systeem met Marathon Plus.

Het systeem bestaat uit een Airless band in de afmeting 40-622, een Airless tube uit wit thermoplastisch polyurethaan en een blauwe Airless ring. Deze ring zorgt voor compatibiliteit van het systeem met de verschillende velgmaten. Het systeem is geschikt voor velgen met een velgbedbreedte van 19 tot 21 millimeter. In de verkoop heeft een Airless System – met één band, tube en ring – voor één wiel een consumenten adviesverkoopprijs van 84,90 Euro. Voor de montage rekenen wij voor een voorband € 24,95 en voor een achterband € 34,95

Het Schwalbe Airless System wordt met een speciale montage tool gemonteerd. De montage is uitsluitend mogelijk
door een fietstechnici, die na een training van Schwalbe gecertificeerd is.

 

 Foto

Als u uw fiets regelmatig laat onderhouden en beginnende gebreken tijdig verholpen worden, voorkomt u dat u dure reparaties moet laten uitvoeren. De jaarlijkse servicebeurt door uw is een luxe die de fiets verdient! Als u uw fiets goed verzorgt, rijdt deze veel prettiger en gaat deze veel langer mee.

Algehele Profile Keuring € 19,50

Wij controleren de hele fiets zoals de verlichting, ketting, banden, remmen, wielen, versnelling, kabels,
balhoofd en naven.

 

Onderhoudsbeurt kinderfiets € 47,50

Doormeten van de batterijen van de verlichting. Afstellen van remmen, versnellingsysteem, naven en
balhoofd. Afstellen van stuurinrichting. Ketting spannen en smeren. Controleren van de bouten en moeren en indien nodig aandraaien. Spaakspanning controleren en indien nodig opspannen en richten. Pedalen en zadelpen demonteren en monteren met vet. Bewegende delen smeren.

 

Onderhoudsbeurt dichte kettingkast fiets € 60,00

Doormeten van de batterijen van de verlichting. Afstellen van remmen, versnellingsysteem, naven en balhoofd. Afstellen van stuurinrichting. Ketting spannen en smeren of indien nodig vervangen. Controleren van de bouten en moeren en indien nodig aandraaien. Spaakspanning controleren en indien nodig opspannen en richten.Vet in rollerbrakes. Pedalen en zadelpen demonteren en monteren met vet. Bewegende delen smeren.

 

Onderhoudsbeurt derailleurfiets € 75,00

Doormeten van de batterijen van de verlichting. Afstellen van remmen, versnellingsysteem, naven en balhoofd. Afstellen van stuurinrichting. Controleren van de bouten en moeren en indien nodig aandraaien. Spaakspanning controleren en indien nodig opspannen en richten. Pedalen en zadelpen demonteren en monteren met vet. Gehele aandrijving grondig reinigen en smeren en indien nodig cassette en ketting vervangen. Bewegende delen smeren.

 

Onderhoudsbeurt racefiets of mountainbike € 75,00

Afstellen van remmen, versnellingsysteem en naven. Afstellen van stuurinrichting. Spaakspanning controleren en indien nodig opspannen en richten. Pedalen en zadelpen demonteren en monteren met vet. Balhoofd schoonmaken en vetten. Crankstel losmaken en vetten (Hollowtech systeem) Gehele aandrijving grondig reinigen en smeren en indien nodig cassette en ketting vervangen. Smeren van bewegende delen.

 

Onderhoudsbeurt elektrische fiets € 80,00

Doormeten van de batterijen van de verlichting. Afstellen van remmen, versnellingsysteem, naven en balhoofd. Afstellen van stuurinrichting. Ketting spannen en smeren. Controleren van de bouten en moeren en indien nodig aandraaien. Spaakspanning controleren en indien nodig opspannen en richten.Vet in rollerbrakes. Pedalen en zadelpen demonteren en monteren met vet. Bewegende delen smeren. Contacten worden schoon gemaakt en behandeld tegen oxidatie. Indien mogelijk uitlezen aan computer en indien nodig software vervangen.

Extra mogelijk tijdens de onderhoudsbeurt elektrische fiets:
Accu analyse met rapport van huidige Ah, Wh t.o.v. nieuw voor € 10,- (normaal € 19,50)
Accu onderhoud en analyse met rapport van huidige Ah, Wh t.o.v. nieuw voor € 20,- (normaal € 29,50)

 

Wij reinigen biologisch!

Bij Profile Gieten wordt een biologische fiets wasser gebruikt in de werkplaats. Met deze mobiele wasplaats kunnen we uw hele fiets reinigen, inclusief alle draaiende vettige delen zoals de ketting en tandwielen. Hiermee maken wij uw fiets schoon op een biologisch verantwoorde manier. Zelfs de olie resten worden bacteriologisch afgebroken.De bacteriën in de bio-wasser zorgen er voor dat er geen vet en olie in het reinigingsmiddel achterblijft.

  Foto                                            

Contactgegevens

  • Oelenboom 2b
  • 9461 VA, Gieten
  • info@profilegieten.nl
  • (0592) 26 50 04
  • KvK: 04071464
  • BTW: NL812411560B01

Whatsapp ons!

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 18:00
Woensdag:  9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 18:00
Donderdag:  9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 18:00
Vrijdag:  9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 18:00
Zaterdag:  9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00
Zondag:  Gesloten
 
*Pauze van 12:00 tot 13:00 uur


Facebook


Onze merken

Alpina
Batavus
Cortina
Dutch ID
Gazelle
Giant
Klever
Loekie
Sparta
Trek
Van Raam