Werkplaats

Als u uw fiets regelmatig laat onderhouden en beginnende gebreken tijdig verholpen worden, voorkomt u dat u dure reparaties moet laten uitvoeren. De jaarlijkse servicebeurt door uw is een luxe die de fiets verdient! Als u uw fiets goed verzorgt, rijdt deze veel prettiger en gaat deze veel langer mee.

 Foto

Algehele Profile Keuring € 19,50

Wij controleren de hele fiets zoals de verlichting, ketting, banden, remmen, wielen, versnelling, kabels,
balhoofd en naven.

 

Onderhoudsbeurt kinderfiets € 47,50

Doormeten van de batterijen van de verlichting. Afstellen van remmen, versnellingsysteem, naven en
balhoofd. Afstellen van stuurinrichting. Ketting spannen en smeren. Controleren van de bouten en moeren en indien nodig aandraaien. Spaakspanning controleren en indien nodig opspannen en richten. Pedalen en zadelpen demonteren en monteren met vet. Bewegende delen smeren.

 

Onderhoudsbeurt dichte kettingkast fiets € 60,00

Doormeten van de batterijen van de verlichting. Afstellen van remmen, versnellingsysteem, naven en balhoofd. Afstellen van stuurinrichting. Ketting spannen en smeren of indien nodig vervangen. Controleren van de bouten en moeren en indien nodig aandraaien. Spaakspanning controleren en indien nodig opspannen en richten.Vet in rollerbrakes. Pedalen en zadelpen demonteren en monteren met vet. Bewegende delen smeren.

 

Onderhoudsbeurt derailleurfiets € 70,00

Doormeten van de batterijen van de verlichting. Afstellen van remmen, versnellingsysteem, naven en balhoofd. Afstellen van stuurinrichting. Controleren van de bouten en moeren en indien nodig aandraaien. Spaakspanning controleren en indien nodig opspannen en richten. Pedalen en zadelpen demonteren en monteren met vet. Gehele aandrijving grondig reinigen en smeren en indien nodig cassette en ketting vervangen. Bewegende delen smeren.

 

Onderhoudsbeurt racefiets of mountainbike € 70,00

Afstellen van remmen, versnellingsysteem en naven. Afstellen van stuurinrichting. Spaakspanning controleren en indien nodig opspannen en richten. Pedalen en zadelpen demonteren en monteren met vet. Balhoofd schoonmaken en vetten. Crankstel losmaken en vetten (Hollowtech systeem) Gehele aandrijving grondig reinigen en smeren en indien nodig cassette en ketting vervangen. Smeren van bewegende delen.

 

Onderhoudsbeurt elektrische fiets € 80,00

Doormeten van de batterijen van de verlichting. Afstellen van remmen, versnellingsysteem, naven en balhoofd. Afstellen van stuurinrichting. Ketting spannen en smeren. Controleren van de bouten en moeren en indien nodig aandraaien. Spaakspanning controleren en indien nodig opspannen en richten.Vet in rollerbrakes. Pedalen en zadelpen demonteren en monteren met vet. Bewegende delen smeren. Contacten worden schoon gemaakt en behandeld tegen oxidatie. Indien mogelijk uitlezen aan computer en indien nodig software vervangen.

Extra mogelijk tijdens de onderhoudsbeurt elektrische fiets:
Accu analyse met rapport van huidige Ah, Wh t.o.v. nieuw voor € 10,- (normaal € 19,50)
Accu onderhoud en analyse met rapport van huidige Ah, Wh t.o.v. nieuw voor € 20,- (normaal € 29,50)

 

Wij reinigen biologisch!

Bij Profile cGieten wordt een biologische fiets wasser gebruikt in de werkplaats. Met deze mobiele wasplaats kunnen we uw hele fiets reinigen, inclusief alle draaiende vettige delen zoals de ketting en tandwielen. Hiermee maken wij uw fiets schoon op een biologisch verantwoorde manier. Zelfs de olie resten worden bacteriologisch afgebroken.De bacteriën in de bio-wasser zorgen er voor dat er geen vet en olie in het reinigingsmiddel achterblijft.
Ketting reinigen                             € 15
Volledige aandrijving reinigen       € 20
Gehele fiets reinigen                     € 35 

  Foto                                            

Contactgegevens

  • Oelenboom 2b
  • 9461 VA, Gieten
  • info@profilegieten.nl
  • (0592) 26 50 04
  • KvK: 04071464
  • BTW: NL812411560B01

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9:00 tot 18:00
Woensdag:  9:00 tot 18:00
Donderdag:  9:00 tot 18:00
Vrijdag:  9:00 tot 18:00
Zaterdag:  9:00 tot 17:00
Zondag:  Gesloten


Facebook


Onze merken

Alpina
Batavus
Cortina
Gazelle
Loekie
Sparta
Sparta Young
Trek